Ini cadangan hadiah yang cool buat orang yang istimewa!

Selamat sejahtera gais,

Harap anda semua terus jaga SOP dan sentiasa jaga diri. Setiap hari banyak berita tentang rakan, ahli keluarga dan orang terkenal yang meninggal dunia kerana Covid-19.

Apapun, jangan sampai kita asyik sedih saja.

Nikmat hidup ini kita perlu hargai. Ceria-ceria selalu dengan family, tunjukkan kasih sayang pada mak, ayah, adik beradik dan jangan lupa, pasangan kita.

Salah satu cara untuk hargai pasangan atau orang yang kita sayang, kita boleh beri hadiah pada mereka.

Hadiah hari jadi ke, hadiah kejayaan ke, hadiah anniversary ke, pertunangan ke atau saja-saja nak bagi hadiah.

Eh, kenapa nak saja-saja beri hadiah?

Tidak salah pun. Cuba kita buat. Hadiah kecil pun tak mengapa.

Harga tak penting, yang penting nilainya tu. Dalam hadiah ada love, care, dan ingatan.

Isteri atau suami mesti cair kalau dapat hadiah. Nak marah pun tak jadi.

Kita di Belispree boleh bantu anda beri hadiah yang so special.

Ya, jam tangan custom kita lah.

Jam kita bukan biasa-biasa, siap ada corak dan gambar yang kita boleh tentukan. Kami memang pakar dalam hal ni.

You all berilah nak design atau gambar apa, nak tulis nama korang berdua yang sweet couple tu ke, something like that. Nanti kita bikin kasi cun punya. (Maybe you nak surprisekan suami you yang peminat Liverpool, boleh je kita design).

Banyak gambar contoh jam custom yang pernah kita buat kat sini : https://belispree.com/pages/gallery

So custom design ni bukan saja boleh buat dekat kereta, motosikal, atau cover telefon sahaja, jam Casio G-Shock original pun boleh tau.

Ingat gais, kasih sayang dan ingatan kena tunjukkan, kata orang bijak pandai kan?

 

https://www.wishesmsg.com/

https://thriveglobal.com/

https://www.betterhelp.com/

https://www.thinkrightme.com/

https://www.thetrendspotter.net/

https://holidappy.com/