Jam Tangan dan Olimpik - Ganbatte Malaysia!

Sekarang masih lagi hot tentang sukan Olimpik. Untuk team negara kita, masih ada peluang untuk dapat pingat. Tahniah diucapkan pada atlit yang dah cuba sedaya upaya. Kita kena support, jangan kecam. Bukan senang bertanding kat olimpik tu.

.

.

Cakap pasal sukan dan jam tangan, mestilah ada kaitan. Kami di Belispree sentiasa support peminat sukan.

U all boleh tunjukkan sokongan pada team yang diminati pada jam. Macam mana tu?

Ya, kami ada servis Custom G-Shock. Kita boleh design jam dengan warna dan imej Harimau Malaya, atau Manchester City, atau Barcelona FC.

Apa jenis design yang u minat, artis ke, brand ke, kita boleh bincang ma...

.

.

Selanjur cakap pasal sukan ni, admin harap kita semua terus sokong apa-apa team pun dengan semangat kesukanan.

Admin pernah tengok dalam media sosial, orang kecam atlit kita sebab gagal dapat pingat dalam olimpik. Ya, kita kena rasional juga. Hari ini mungkin mereka tak berjaya. Cuba tengok masa yang lalu, mereka banyak kali dah beri pingat pada negara pada tournament lain.

Our legenda Dato’ Lee Chong Wei siap bagi kata-kata semangat pada Lee Zii Jia lagi. So, guys, mari kita terus bagi moral support pada atlit kita ya.

.

.

Pada team beregu kita, tahniah sangat pasal sumbangkan satu pingat gangsa buat negara kita. Gangsa dalam olimpik tu! Power sangat.

.

Kalau minat buat custom G-Shock, terus contact kami. Ini pun satu cara kita nak tunjukkan semangat kesukanan pada kawan-kawan, anak atau family kita kan.

Ok, Ganbatte Malaysia!

Kredit gambar :

https://www.bharian.com.my/

https://www.utusan.com.my/

https://www.si.com/

https://www.nytimes.com/

https://www.hmetro.com.my/