-->

Baby G BA 120 Black Pink Baby G Watch Women Jam Baby G Original Jam Tangan Perempuan Original

  • Sale
  • RM354.00 MYR
  • Regular price RM439.00 MYR


Baby G Original BA-120T-1A Jam Baby G Watch 

Selamat Datang ke kedai Jam BeliSpree

⚠️⚠️ TRUSTED by more than 8,000 customers and counting ⚠️⚠️
⚠️ Dah 7 tahun kedai kami beroperasi.
⚠️ Kalau kita kata Jam original, jangan risau memang hanya Jam Original yang dijual❗

👍 Pakai Jam Original, sendiri pun rasa puas dan selesa❗
👍 Simpan duit susah-susah nak beli jam, biar beli dari seller yang trusted seperti kita❗
👍 Boleh layari facebook kita "belispree" untuk tengok reputasi kedai kita❗
👍 Kalau berminat dapat deal lain yang cantik, boleh join telegram 👉 https://t.me/gshockbest❗

🆓 Pembelian ini datang dengan warranty 1 Tahun 🆓
Apa yang korang dapat dalam package ini:
⭐ Jam Baby-G BA-120T-1A
⭐ Buku Manual
⭐ Tag
⭐ Kotak dan Tin Premium Baby-G
⭐ Warranty 1 Tahun
⭐ Kepuasan tak terhingga

Servis dan Janji dari kedai kami BeliSpree:
✅ Penghantaran cepat
✅ Janji Original
✅ Kepuasan Pembelian
✅ Harga competitive

⭐ Spesifikasi Jam: ⭐

  • Case/Bezel Material: Resin
  • Resin Strap
  • Quartz Movement
  • Pink Dial
  • Mineral Crystal
  • Analog Digital Display
  • World Time
  • Shock Resistance
  • 1/100-Second Stopwatch
  • Countdown Timer
  • 5 Daily Alarms
  • Hourly Time Signal
  • Full Auto-Calendar (To Year 2039)
  • 12/24-Hour Format
  • Regular Timekeeping
  • Accuracy: ±30 Seconds Per Month
  • Day And Date Display
  • Solid Case Back
  • Buckle Clasp
  • 100M Water Resistance
  • Approximate Size Of Case: 46.3 × 43.4 × 15.8mm