-->

G Shock DW9052 2VDR G Shock Original G Shock Anak Katak Jam G Shock Lelaki Jam Tangan Lelaki

  • Sale
  • RM254.00 MYR
  • Regular price RM299.00 MYR


G Shock Original DW-9052-2V Jam G Shock Watch Anak Katak

Selamat Datang ke kedai Jam BeliSpree

⚠️⚠️ TRUSTED by more than 8,000 customers and counting ⚠️⚠️
⚠️ Dah 7 tahun kedai kami beroperasi.
⚠️ Kalau kita kata Jam original, jangan risau memang hanya Jam Original yang dijual❗

👍 Pakai Jam Original, sendiri pun rasa puas dan selesa❗
👍 Simpan duit susah-susah nak beli jam, biar beli dari seller yang trusted seperti kita❗
👍 Boleh layari facebook kita "belispree" untuk tengok reputasi kedai kita❗
👍 Kalau berminat dapat deal lain yang cantik, boleh join telegram 👉 https://t.me/gshockbest❗

🆓 Pembelian ini datang dengan warranty 1 Tahun 🆓
Apa yang korang dapat dalam package ini:
⭐ Jam G-Shock DW-9052-2V
⭐ Buku Manual
⭐ Tag
⭐ Kotak G-Shock
⭐ Warranty 1 Tahun
⭐ Kepuasan tak terhingga

Servis dan Janji dari kedai kami BeliSpree:
✅ Penghantaran cepat
✅ Janji Original
✅ Kepuasan Pembelian
✅ Harga competitive

⭐ Spesifikasi Jam: ⭐

  • Case / bezel material: Resin
  • Resin Band
  • Mineral Glass
  • Shock Resistant
  • 200-meter water resistance
  • Electro-luminescent backlight
    Afterglow
  • Flash alert
    Flashes with buzzer that sounds for alarms, hourly time signals, countdown timer time up alarm
  • 1/100-second stopwatch
    Measuring capacity: 00'00"00~59'59"99 (for the first 60 minutes)
    1:00'00~23:59'59 (after 60 minutes)
    Measuring unit: 1/100 second (for the first 60 minutes)
    1 second (after 60 minutes)
    Measuring modes: Elapsed time, split time, 1st-2nd place times
  • Countdown timer
    Measuring unit: 1 second
    Countdown range: 24 hours
    Countdown start time setting range: 1 minute to 24 hours (1-second increments, 1-minute increments and 1-hour increments)
    Other: Auto-repeat
  • Multi-function alarm
  • Hourly time signal
  • Full auto-calendar (to year 2099)
  • 12/24-hour format
  • Regular timekeeping: Hour, minutes, seconds, pm, month, date, day
  • Accuracy: ±15 seconds per month
  • Approx. battery life: 2 years on CR2016
  • Size of case : 48.5×43×14.7mm
  • Total weight : 59g