-->

GMA S120MF Jam Digital Rose Gold Watch Jam G Shock Perempuan G Shock Original Jam Tangan Perempuan

  • Sale
  • RM404.00 MYR
  • Regular price RM435.00 MYR


G Shock Original GMAS-120MF-7A2 Jam G Shock Watch S-Series

Selamat Datang ke kedai Jam BeliSpree

⚠️⚠️ TRUSTED by more than 8,000 customers and counting ⚠️⚠️
⚠️ Dah 7 tahun kedai kami beroperasi.
⚠️ Kalau kita kata Jam original, jangan risau memang hanya Jam Original yang dijual❗

👍 Pakai Jam Original, sendiri pun rasa puas dan selesa❗
👍 Simpan duit susah-susah nak beli jam, biar beli dari seller yang trusted seperti kita❗
👍 Boleh layari facebook kita "belispree" untuk tengok reputasi kedai kita❗
👍 Kalau berminat dapat deal lain yang cantik, boleh join telegram 👉 https://t.me/gshockbest❗

🆓 Pembelian ini datang dengan warranty 1 Tahun 🆓
Apa yang korang dapat dalam package ini:
⭐ Jam G-Shock GMAS-120MF-7A2
⭐ Buku Manual
⭐ Tag
⭐ Kotak dan Tin Premium G-Shock
⭐ Warranty 1 Tahun
⭐ Kepuasan tak terhingga

Servis dan Janji dari kedai kami BeliSpree:
✅ Penghantaran cepat
✅ Janji Original
✅ Kepuasan Pembelian
✅ Harga competitive

⭐ Spesifikasi Jam: ⭐

  • Case / bezel material: Resin
  • Resin Band
  • Neobrite
  • Magnetic Resistant
  • Shock Resistant
  • Mineral Glass
  • 200-meter water resistance
  • LED light
    Auto light switch, selectable illumination duration (1.5 seconds or 3 seconds), afterglow
  • World time
    29 time zones (48 cities + coordinated universal time), daylight saving on/off, Home city/World time city swapping
  • 1/1000-second stopwatch
    Measuring capacity: 99:59'59.999''
    Measuring modes: Elapsed time, lap time, split time
    Others: Speed (0 to 1998 units/hour), Distance input (0.0 to 99.9)
  • Countdown timer
    Measuring unit: 1 second
    Countdown range: 24 hours
    Countdown start time setting range: 1 minute to 24 hours (1-minute increments and 1-hour increments)
    Other: Auto-repeat
  • 5 daily alarms (with 1 snooze alarm)
  • Hourly time signal
  • Full auto-calendar (to year 2099)
  • 12/24-hour format
  • Regular timekeeping
    Analog: 2 hands (hour, minute (hand moves every 20 seconds)), 1 dial (speed)
    Digital: Hour, minute, second, pm, month, date, day
  • Accuracy: ±15 seconds per month
  • Approx. battery life: 3 years on CR1220
  • Size of case : 49×45.9×15.8mm
  • Total weight : 55g